Stress orsakas av att

vara "här"

men vilja vara "där".


Eckhart Tolle

HUR FUNKAR DET, STEFAN?

Rent praktiskt kan man säga att vägledningen sker genom samtal med dig. Rent faktiskt arbetar jag tillsammans med våra andliga guider, och de berättar för mig vad du behöver veta. Man kan säga att jag är ett språkrör. Som medial vägledare hjälper jag dig där du befinner dig just nu, och vi anpassar sessionen efter det du behöver.

En session börjar vanligtvis med att jag ger dig en aktuell lägesbild för att vi ska veta var du står just nu. Denna brukar vi samtala kring en liten stund, dess symboler och aura-/chakrafärg. Efter det kommer dina frågor som kan handla om allt mellan himmel och jord. Ämnena kan variera från det mest vardagliga såsom relationer, jobbet, familjen, till det metafysiska som guider, änglar och den andliga sidan. Vi kan också fördjupa oss i mer komplexa frågor som att vara medberoende, ha panikångest, leva i dysfunktionella relationer, och så förstås alla existentiella tankar kring livet och döden. Jag blir helt enkelt ett bollplank för dig att bolla dina livsfrågor med.


Under sessionen kan det hända att du får ett budskap från någon av dina guider eller kanske från ett kraftdjur, som du kan använda dig av när du står vid ett vägskäl. Jag kan också få upp en aktuell inkarnation som vi kan titta närmare på. Utifrån vad vi varit med om i tidigare liv, har vi ibland bunden energi från olösta händelser och trauman, som i det här livet har blivit till blockeringar. Genom att titta på händelsen och lära av den, ändras vår inställning och våra tankemönster, och vi löser också upp blockeringen.

Det är heller inte ovanligt att du får med dig en uppgift som att se en film, läsa en bok, eller något annat som stärker dig i din personliga och själsliga utveckling. Jorden är en skola, vi är här för att lära oss och andevärlden står hela tiden till vår tjänst. Så fundera över vad du behöver hjälp med. Det finns ingen fråga som är för stor eller för liten, för svår eller för enkel. Just det är mycket viktigt tycker jag, att man får fråga precis vad man vill.


Om du har några funderingar eller vill veta mer, så tveka inte att kontakta mig.

HUR FUNKAR DET

"Den som fruktar lidandet,

lider redan av det

han fruktar."


Michel de Montaigne

HUR FUNKAR DET
VÄGLEDNING

Är det här något för dig?

Behöver du svar på livets små

och stora frågor, eller bara

någon att prata med?

PERSONLIG VÄGLEDNING

Personlig vägledning

Passar dig som gillar att träffas

på tu man hand för ett

personligt samtal.

VÄGLEDNING VIA MEJL

Vägledning via mejl

Passar dig som inte har möjlighet

att komma till Norrtälje

eller Stockholm.