"Those who don't believe in magic will never find it."


Roald Dahl

MER OM KURSERNA

Vad handlar dina kurserna om, Stefan?

Mina kurser är utformade för dig som vill möta dig själv och ditt inre. De handlar alla om att du ska lära känna dig själv bättre och acceptera dig som den du är, med dina starka och låt oss säga mindre starka sidor. Tanken är att du ska komma fram till ditt "JAG ÄR", eller om du så vill din inre kärna. Kort och gott handlar det alltså om personlig utveckling så att även det undermedvetna förändras.


Vad har jag för användning av kurserna?

Du blir bättre rustad för att klara av jobbiga saker i livet och kan släppa eventuella blockeringar, så att du slipper göra om samma misstag igen och igen. Du får en möjlighet att gå nya vägar och utvecklas såsom du själv önskar, istället för att sitta fast i gamla föreställningar och uppfostran. Men framför allt skulle jag säga att det är ett möte med andligheten inom dig, en ögonöppnare för hur mycket större världen egentligen är. Slutmålet är förstås att må bättre och kunna leva fullt ut trots allt som händer runtomkring oss.


Hur går det till rent praktiskt?

Det här är inga kurser där jag står framme vid tavlan och talar, utan jag vägleder dig genom en lättare meditation, där du arbetar på din egen nivå. Efter varje moment stannar vi upp och pratar lite om det du har varit med om. Ett tips är att anteckna dina upplevelser så att du kan gå tillbaka och använda materialet senare om du skulle vilja eller behöva.


Är det svårt och behöver jag kunna något i förväg?

Nej, det är inte svårt alls, bara ett djupt andetag och slutna ögon. Jag är med hela tiden och vägleder dig och du behöver bara följa med i meditationen. Du behöver inte kunna något i förväg, men det är bra om du har haft en session med mig först, antingen personligen eller via mejl, så du vet hur jag arbetar och om det här är något för dig. Det är naturligtvis också viktigt att du har ett öppet sinne, det ger dig en större möjlighet att använda de insikter och verktyg som kommer till dig.

Varför så många olika kurser och behöver man gå dem i en viss ordning?

Det korta svaret är helt enkelt att olika människor har olika behov, därav finns det något för alla. Det längre svaret är att kurserna är konstruerade som en trappa, med sju trappsteg som följer våra sju chakran. Ett steg i taget till att bli den man egentligen är, det är det optimala målet. Men jag gillar inte att begränsa någon så nej, man måste inte gå dem i en viss ordning. Alla börjar med grundkursen, för att sedan välja fritt vilken fortsättningskurs som passar bäst. Men är man inte bara nyfiken utan vill göra det här på djupet, rekommenderar jag "Trappan", som är konstruerad just för att hitta tillbaka till sig själv och bli mer hel som människa.


Berätta mer om "Trappan"?

Ja, men tänk dig Den nyfikne: Den vill kanske bara testa på det här med andlighet, så den väljer Grundkursen och kanske en kurs till, säg Dina guider och änglar (Trappsteg 6) eller Dina inkarnationer (Trappsteg 7). Nu har den provat, nu räcker det för ett tag eller för alltid. Det är helt okej.


Sedan har du Den intresserade som vill lära sig mer: Den kanske känner att den behöver rensa något i sitt liv, så den tar fyra, fem kurser och väljer till exempel Dina blockeringar (Trappsteg 3), Finn din inre styrka (Trappsteg 5), och varför inte Dina relationer (Trappsteg 4). Hoppar lite i trappan tills den har fått de svar den söker. Nu är klienten nöjd. Senare kanske hen kommer tillbaka, eller väljer en annan väg. Toppen!


Och så har du den som verkligen vill utvecklas både andligt och själsligt, Den inbitne: Den går kurserna i ordning, ett trappsteg i taget, ett chakra i taget. Kanske vill den kasta om ordningen något eller skjuta något på framtiden, visst, varför inte. Men i stort tar den alla trappstegen i "Trappan".


Syftet med kurserna är att täcka av område för område tills du har gått igenom alla delar av dig själv, allt för att bli så hel som du bara kan och nå fram till din egen andlighet som är grunden för all existens. Det är din födslorätt!


Du sa något om chakran också?

Ja, Trappsteg 1, Känn dig själv 1 & 2, motsvarar kroppens chakra 1. Trappsteg 2, Dina andliga symboler och Kroppens signaler, motsvarar chakra 2 och så vidare till Trappsteg 7, Dina inkarnationer 1 & 2, som då förstås motsvarar chakra 7. Där har du en perfekt trappa. Men det kan ju också vara så att man vill jobba med ett "problemområde", en specifik plats i kroppen. Då kan man ta den kurs som frigör energier och rensar blockeringar i just det chakrat och se om det räcker med det.

Vad kommer jag att få vara med om då?

Det kan jag inte riktigt avslöja, men lite kan jag säga: Du kommer bland annat att få möta kraftdjur, möta guider och andra hjälpare och se in i dina inkarnationer. Du kommer att få vandra runt i din inre värld och lära känna den bättre, och på så sätt lära känna dig bättre. Varje resa är individuell, och eftersom du jobbar med dig själv och det handlar om ett ständigt lärande, så kommer du att få exakt det du behöver vid varje nytt kurstillfälle. Det är därför nybörjaren och den mer andligt vana kan gå samma kurs. Man kan till och med gå en kurs flera gånger om man vill utvecklas mer i ämnet. Så de är alla fantastiska, jag vet för jag har själv gått varenda en och de förändrade verkligen mitt liv.


Hur snabbt ska man gå kurserna, tycker du?

Det väljer man själv. Vissa människor går en kurs i månaden eller per kvartal, och reflekterar och smälter det hela innan de tar nästa, andra älskar att kasta sig in och går då en kurs i veckan. Och om de sedan känner att de är ”mätta”, stannar de upp och vilar kanske någon månad eller ett halvår innan de fortsätter. Vad som kan vara bra att veta är att vissa insikter kommer direkt under kursen, medan andra kommer smygande efter hand eftersom de behöver sjunka in i dig. Det är inte ovanligt att man häpnar över hur långt man har kommit i sin utveckling, när man vänder sig om efter en tid och ser tillbaka. Så kursen tar inte slut bara för att man går hem, den fortsätter jobba vidare i ditt inre och lägger mer och mer tillrätta efter hand.


Vad hoppas du med dina kurser?

Att man lättare ska kunna hantera omvärldens och livets alla upp- och nergångar. Att man ska må bättre och få det lättare att leva. Och förstås att man ska få den där känslan av närhet till andevärlden. Detta är en inre upplevelse. Dessa kurser utvecklar dig och ger dig tilltro till ditt inre rum. Det rummet är obetalbart, tro mig.


Och slutligen, hur anmäler jag mig till en kurs?

Först kan du läsa lite om kurserna på hemsidan så att du vet vad de handlar om och andra praktiska detaljer. Sedan bokar du på Boka Stefan eller mejlar mig direkt. Vet du inte säkert hur du ska välja, kan jag tona in mig på dig och rekommendera vad som skulle kunna passa dig bäst. Vill du hålla dig uppdaterad, kan du förstås anmäla dig till mitt infomejl om du inte redan har gjort det. Och som alltid, har du några frågor, så är det bara att kontakta mig.


Du är så välkommen. Vi ses! 

TRAPPAN

Grundkurs:

Möt din inre andliga värld


Trappsteg 1:

Känn dig själv

Känn dig själv (fördjupn.)

Chakra 1


Trappsteg 2:

Dina andliga symboler

Kroppens signaler

Chakra 2


Trappsteg 3:

Dina blockeringar

Dina rädslor

Chakra 3


Trappsteg 4:

Dina relationer

Dina relationer (fördjupn.)

Chakra 4


Trappsteg 5:

Finn ditt inre ljus

Finn din inre styrka

Chakra 5


Trappsteg 6:

Dina guider och änglar

Dina guider och änglar (fördjupn.)

Chakra 6


Trappsteg 7:

Dina inkarnationer

Dina inkarnationer (fördjupn.)

Chakra 7

VART ÄR DU PÅ VÄG?

Vart är du på väg?

Den Nyfikne

Den Intresserade

Den Inbitne

– går 1-3 kurser

– går 4-6 kurser

– går 8-15 kurser

DIN INRE KÄRNA

Din inre kärna

DINA CHAKRAN

Dina chakran

FEEL GOOD

Feel good

EN STUND I STILLHET

Meditation eller en stund i stillhet

PERSONLIG VÄGLEDNING

Personlig vägledning

Passar dig som gillar att träffas

på tu man hand för ett

personligt samtal.

VÄGLEDNING VIA MEJL

Vägledning via mejl

Passar dig som inte har möjlighet

att komma till Norrtälje

eller Stockholm.  

HUR FUNKAR DET?

Hur funkar det, Stefan?

Här får du veta mer

om Stefans sessioner och

hur han arbetar.